ABD den AB ye uyarı İSLAMA dikkat edin!!!

28. 03. 2011


ABD’den AB’ye uyarı: İslam’a dikkat edin
Amerika’da yapılan bir belgesel, Avrupalıları ülkelerinde hızla yayılan İslam dinine karşı dikkatli olmaları hususunda uyardı. Belgeselde, AB’nin kısa sürede İslamlaşacağı bildirildi.

Pazartesi 13. 07. 2009 – 09: 26
Selda Shosha / TİMETURK

ABD’de yapılan bir belgesel, Avrupa ülkelerini 2016 yılında topraklarında bir İslam devleti kurulması ihtimali hususunda uyardı.

Ünlü video sitesi Youtube’da yayınlanan film, Avrupalılar arasında nüfus artışı gerilerken İslam’ın göçler vesilesiyle kuvvetle ilerlediğini iddia etti. Filmde dünyanın değiştiğinden ve Avrupa evlatlarının miras alacakları kültürün bugünkü mevcut kültürden tamamen farklı olacağından bahsedildi.

Amerikan filmi bir uygarlığın 25 yıldan daha fazla devam edebilmesi için nüfus artışının 2. 11 oranında olması gerektiğine ancak Avrupa ülkelerinden hiçbirinde bu orana ulaşılmadığına bu nedenle de Avrupa uygarlığının çökeceğine işaret edildi.

Ayrıca filmde Avrupalıların nüfus artış oranı 1. 48 olmasına karşın Avrupa ülkelerinde nüfusun azalmadığı bunun sebebinin de İslam ülkelerinden kıtaya olan göç olduğu belirtildi. Film bu iddialarına bir zamanlar Avrupa’nın kiliseler açısından en kalabalık, şimdi ise camilerin sayısının kilise sayısını geçtiği güney Fransa’yı delil olarak gösterdi.

Müslümanların sayısı çoğalıyor

İstatistiklere göre 2027 yılında her 5 Fransız’dan biri Müslüman olacak. 39 yıl içinde ise Fransa bir İslam cumhuriyetine dönüşecek.

Doğumların %50’sinin Müslüman olduğu Belçika’da ise bu durum hükümeti 2025 yılında her 3 Avrupalı çocuktan birinin Müslüman aileye tabi olacağını kabul etmeye itti. Hollanda’da da aynı durum söz konusu. Zira 15 yıl içinde Hollanda nüfusunun yarısı Müslüman olacak.

Rusya’da nüfusun %40’ı Müslüman. Almanya, federal hükümetin nüfusun azalmasının önüne geçemediğini, işin kontrolden çıktığını itiraf etti. Almanya da 2050 yılı itibariyle bir İslam devleti olacak.

İslam karşıtı film sonunda, 3 sene önce yaklaşık 24 İslami kuruluşun Chicago’da toplanarak İslam’ın eğitim, basın ve yayın aracılığıyla yayılmasını öngören bir plan üzerine ittifaka vardığına işaret ederek Uluslar arası Topluma şöyle seslendi; “şimdi uyanma vaktimiz gelmiştir”.

Filmde şöyle dendi; “eğer bu bahsedilenler gerçekleşirse 5 ya da 7 yıl içinde İslam tüm dünyadaki hâkim din olacak. Hızlı bir şekilde hareket etmek gerekir. ”

Evet yukarıda ki bilgiler ışığında, İslami kesimde epey meşhur olmuş şahsiyelerin papa ile dinler arası dialoğa girmelerinin altında yatan gerçek ne olabilir?

Kur`an İslam`ını misyoner faliyetlerle hristiyanlaştırmak olmasın sakın!!!

Yazar : Birol Çetin

 


About the Author
Author

Dini Yazilar

Comments (1)
Leave a reply

Name (required)

Website