Allahu Ekber…. . !!!!

Ey insanlar; yıkın artık putlarınızı.. Hani taştan değil de gönülde büyütüp göklere çıkardıklarınızı.. Teslim oldum(müslümanım)deyip teslim olmamak(? )ne kadar da küçük düşürücü!Ey insan denilen varlık; acizliği farket ve itiraf et artık!Ne bedenin ne de ağzından çıkan sözcükler sizin eseriniz!Hala farketmediniz mi öğrenemediniz mi BENİM dediğiniz hiç bir şeye sahip olamadığınızı ve olamayacağınızı? Yazıklar olsun bu (sahte)ümmete!Bari müslümanım deyip de müslümanlık sıfatını kirletme… !Oluk oluk biriktirdiğin pisliği bulaştırma!Ya adam gibi iman et ya da çık git.. !


Müslümanım der yok efendim namaz kılmasak da olur… Gibi sözleri söyleyen müslüman falan değildir çünkü ateistten farkı yoktur bunların.. Bunlar müslümanlığın kanıtıdır, kanıtlayamadığınız takdir de müslüman da olamamışsınızdır.. Cennet ucuz değildir!İki iyilik yapıyım da gireyim işi hiç değildir!Ve cehennem de hiç kolay değildir.. Ateş içinize işleyip bedeninizin kül olmasına kim dayanabilir hanginiz? O halde bu büyüklük niye? Rahatlarınız mı bozuluyor Allahın ayetleri hayatınıza girince? Vah yazık isteğiniz gibi hayat yaşamadığınız için mi?

En çok da çok biliyormuş gibi ayetleri kendi kafasınca yorumlayanlara sinir oluyorum.. Ayeti tersine çevirenleri Allah kahretsin ya da ona iman nasip etsin!Yoksa bu insanların ardına takılanların vay haline..

Bir de peygamberimizin gözümün nuru dediği namaz; dinin direği namaz.. Bunu hayatından çıkaran.. Müslümanım nasıl der? Durun peki kılanlar, hani bazı kılanlar var ya hani Allahın onlar ki kıldıkları namazdan gafildirler dediği namazdan mı yoksa sizi kulluğun zirvelerine taşıyan bir namaz mı kıldıklarınız? İçi boş eğilip bükülmeden ibaret bir namazdan bahsetmiyorum ben.. !Ben Allahın ayetlerinde rasülullahın yaşantısından öğrendiğimiz farz ibadetlerinin düzgün yapılışından bahsediyorum!

Allah fasık topluluğu doğru yola iletmediği söylüyor.. İmanınızı gözden geçirin ve bilip bilmeden sakın ayetlere el uzatmayın sakın… !

Yazar : f.rumeysa yüksel

 


About the Author
Author

Dini Yazilar

Leave a reply

Name (required)

Website