Doğru mesaj

“Andolsun Kuran en doğru yola götürür.” ayetindeki gibi doğruluk yoluna Kuran’ı okumak, anlamak, Allah’tan hidayet istemekle ulaşabileceğiz.

79- Artık vay hallerine; kitabı kendi elleriyle yazıp, sonra az bir değer karşılığında satmak için ‘Bu Allah katındandır’ diyenlere. Artık vay, elleriyle yazdıklarından dolayı onlara; vay kazanmakta olduklarına.
159- Gerçekten, apaçık belgelerden indirdiklerimizi ve insanlar için Kitapta açıkladığımız hidayeti gizlemekte olanlar; işte onlara, hem Allah lanet eder, hem de (bütün) lanet ediciler. Bakara Suresi

Ayetlerindeki gibi hidayeti gizleyenlere Allah da, lanet ediciler de lanet etsin.Bu güne kadar insanlara ögüt olarak inen kitabı bizlerden gizleyenler kahrolsun.

123 Her ülkenin önde gelen suçlularına, orada hile ve entrika yapmaları için izin verdik. Aslında kendilerinden başkasını kandırmıyorlar. Ama farkında değiller. Enam Suresi

Ayetteki gibi ekabirler her kentte bozgunculuk etdikleri sürece Allah onlara dirilme gününde yaptıklarını haber verecektir. Ki o gün Allah’tan başka yardımcı da yoktur. Allah bize hidayet etsin.

 

Yazar : Ali Can

 


About the Author
Author

Dini Yazilar

Leave a reply

Name (required)

Website