Hareket Çağrısıdır !

Hak adaletini yaymak, gerçekleri ulaştırmak için herkes birilerine okuyunca anlayabileceği bir Kur’an dağıtmalı. Kur’an satılamayacak bir kitaptır ancak günümüzde satılır, her şeyde bir hayır vardır. İnanın vereceğimiz az bir para belkide tüm dünyaya çok faydalı şeyler getirecek ondan da önemlisi Allah bizden razı olursa? İşte bu asıl umduğumuz.

Hiçbir muhalifin, seçilmişin, atanmışın bütçelerini bu yönde kullanmasını beklemeyin. Uçağınız varsa, geminiz varsa, altınınız, bankada paranız varsa bu işe yatırın yakıtı vergisiz buna bakmayın Allah bize cennetin daha karlı – akılcı bir ticaret olduğunu müjdelemektedir.

Öyleyse tüm öğretim kurumlarının, üniversitelerin kütüphanelerinde Türkçe Kur’an muhakkak bulunmalıdır. Ben en kısa zamanda üniversitemize bir Kur’an verip Kur’an ın abdestsiz okunabileceğini de bildireceğim çünkü Kur’an abdestsiz okunur diye bir Ayet yoktur. Öğrenmek isteyenler daha kolay Hakikate ulaşabilmelidirler.

Allah yağtığımız zerre iyiliği de zerre kötülüğü de hesap günü karşımıza çıkaracağını söylemektedir. Çok şükür. Az bir para, sonsuz bir rahmet seçim sizin payımızı arttırmak için çalışmalıyız hem de çok.


About the Author
Author

TekGemidenGelenler

Leave a reply

Name (required)

Website