Hadisler Ne Kadar Doğru?

(Bu  bir TEORİ dir  isteyen  düşünür  ibret  alır  isteyen  körü  körüne uydurmuşların  peşinden  gider )

Sizleri ( hadisçileri ) yanıltan tek şey şu = Peygamberimiz varmı = evet var ? 23 senede bir şeyler konuşmuşmudur = evet konuşmuştur. demekki onun adına söylenen, toplanan rivayetlerde doğruluk payıda vardır ve hangisi doğru, hangisi yalnış bilemiyeceğimiz için biz Kurana bakıyoruz diyorsunuz. YANILDIMMI ?? işte PÜF nokta burada.

Bilmediğiniz yada bu güne kadar düşünemediğiniz şey burada gizli !! bende diyorumki peygamberimiz de bunu görmüş olmalı ve önlem almıştır. Çünki yahudilerle iç içe ve bakıyorki ZÜBEYR’i tanrının oğlu yapmışlar  ve  sonraki ümmet de iç içe Hristiyanlarda İSA allahın oğlu demişler. Yani son iki büyük semavi dinde TANRININ oğlu diyerek peygamberleri yüceltme savaşı başlamış ve aynı hatalar tekrarlanmaması için ÖNLEM ALINMIŞ olmalı.
Tevbe suresi 30. ayet = Yahudiler: «Üzeyr Allah’ın oğludur.» dediler. Hıristiyanlar da: «Mesih, Allah’ın oğludur.» dediler. Bu, onların, önceden Allah’ı inkar edenlerin sözüne benzeterek, ağızlarıyla geveledikleri sözleridir. Allah kahredesiceler, nereden de saptırılıyorlar?.
Nihayet  Ölümüne  yakın  peygamberimiz ,  ashabından SÖZ almış olmalı =  ^^Kavmim ,  benden  evvelki kavimler   peygamberleri  yüceltti  ve  Allahın  oğlu  sıfatı  verdi   benden  sonrada  aynı  hatalar  olmasın  diye bana ait  mezarımda  belli  olmayacak  şekilde  bana  ait  yazı,resim  ve  eşyalarım   dahil  hepsini  yok edeceksiniz. Mezarımı da kimse  bilmemeli.   Bunun  için  BANA  SÖZ  VERİYOR  ve  Allah  adına  yemin ediyormusunuz ?    Ediyoruz  ya resululah   diyen  ümmeti   ona  ait  her  şeyi  yok  etti ve  tek  söz  etmedi yıllarca   hatta  sonradan  doğan  evlatlarına  bile  tek  söz  etmediler ve  araya  giren savaşlarla  bir  çok  şey unutuldu  ve  daha  bir  asır  geçmişti ki   sonradan  gelenler   hep  İSA’ nın  mucizelerini   duydu  ve Musanın mucizelerini  duydu  ve  kendi  peygamberlerine  ait  tek söz ve  mucize  yoktu   ve altta  kalmayan müslümanlarda   peygamberimiz   böyle  yapmıştı  diyerek  sözler  üretmeye  başladılar.  (vE  neticede  bir peygamber  gelmiş  ve  bir  şeyler  söylemiş  olmalıydı )  aynı  sizlerin  düşündüğü  gibi  …
Peygamberimizin ölümünden  yüz  sene  sonra  rivayetler  çoğaldı  bir asır  daha  geçti  ve   bu  söylenti  ve rivayetler  o  kadar  çoğalmıştıki   bazıları  (buhari ,  müslüm, tırmizi)   güya  iyi  niyetle  ve İslama  faydamız olur  diyerek  toplamaya  başladılar) İşte yanlışlar  silsilesi  başlıyordu ve  maalesef  yüzyılımıza  kadarda  geldi.   Rivayetlerdeki bu  kadar  çelişki tamamen  İNSAN  uydurması  olduğu  içindi. Ya   sakallara  ne demeli ?  ya hırkası.  hele  hele  mezarı  ?   Birde  sembolik  mezar  yaptılar   onun  adına . E, nede  olsa   onların peygamberleri  ve  o  şehirde  doğmuştu   nasıl  olurda  mezarına  sahip  çıkılmadı   denmesin  diye.
Oysa   Ahiret günü olunca  bütün  peygamberler   ümmetlerine ŞAHİT  olarak  gelince   GERÇEK  ortaya  çıkacak ve    SD: ( saygıdeğer )peygamberimiz   diyecekki =   Bana  ait   her şeyi  yok  etmenizi  Emir  etmiş  ve  sizden YEMİN  almıştım   uydunuz  değilmi ?    Onun  ashabı  diyecekki  =  Evet  ya  Resulallah    sana ait  ne mezarın ne  resmin  nede  bir tek  eşyanı  bırakmadık ve  evlatlarımıza  bile  senden  bahsetmedik  ve  seni  soranlara hep  KURANı  gösterdik  ama  bizden sonra  ne  oldu  onu bilemeyiz .    Peygamberimiz diyecekki  = hey  ondan sonraki  ümmet  sizde  uydunuzmu  bu  sözlerime ?   Çoğunun  başı  önüne  eğik  (vallahi  bilmiyorduk   bize  ne rivayet   edildi  ise   biz   doğru  sandık  ve  o  sözleri  kitap  haline getirdik..  Buhari, Müslüm , tırmızi ve diğerleri  baları  önünde  eğik  cevap veremez  olunca ne  yapacaksınız ?     peki siz  ileriki  yüzyılda  yaşayan müslümanlar  bu  uydurmacılar  beni  yüceltecek diye nerede  ise  SAPIK   yapmışlar  ya  siz bunlara  nasıl kandınız   sizde akıl  yokmu idi  yoksa her  şeyi  açıklayan  ve hiç  bir  şeyi  boş  bırakmayan  kuranı okumadınızmı ?
Ahirette  yüzü  kızaranlardan  olmamanız  temennisi  ile  sizleri   DÜŞÜNMEYE  ve sadece  ve sadece   KURANA   davet  ediyorum.  Kuranı  anlamaya  ve   yaşamaya.  Şöyle bir  düşünün =     Ahirette   rivayetlerdenmi   sorumlu  tutulacaksınız yoksa  Kuranın  hükümlerindenmi  ?    Cevabınız  Kuran  ise    gönderin  şu  arapların rivayetlerini  araplara  ve  ALLAHIN  İPİNE  (Kuran ) sıkı  sıkı  yapışın.

 

 

 


About the Author
Author

metafizik199

Comments (7)
Leave a reply

Name (required)

Website