YALAN UYDURANLARIN HESABI !!

Hz. İsa ve Musanın resimleri var. Muhammedin resmi yok. ve sorsanız size şu cevabı verirler. yüzü o kadar nurluyduki çizilemiyordu. Yada resim ve heykeller yasaklandı put korkusuyla onun için çizilmedi gibi fakat aynı dönem yaşamış hz. Alinin resimleri yokmudur günümüze gelen ?Madem günah idi hz. Alininde resimleri gelmemesi gerekmezmiydi.


Yüzü çizilemiyecek kadar NURlu insan varmıdır dünyada. Tek Muhammed varsa dünyada neden söylediklerine hemen inanmadılar? Yıllarca savaştılar? Bütün peygamberlerine mucize verdiğini söyleyen Allah neden Muhammede MUCİZE vermemiştir ? Mucize verildi diyenlere şu ayetleri okumanızı söylerim:
1) -Enam suresi 37–
2-) Enam Suresi. 109
3-) Enam Suresi — 158 —
4-) Yunus suresi 20-
5) rad suresi 7-
6-) Rad Suresi 27 –
7-) taha suresi 133
8-) Enbiya Suresi 5–
9-) Şuara Suresi 154 –
10-) Ankebut Suresi 50

Son iki peygamber hem kitap getiren peygamberdir hem insanlar tarafından Tanrılık sıfatı yakıştırılan peygamberlerdir. Bu yüzyılda bile Hz İsaya Tanrı üçlemesi ve Tanrının oğlu olduğuna inanırlar.
Kuranda buna ait ayet vardır.

Tevbe Suresi 30 Yahudiler: “Uzeyr, Allah`ın oğludur. ” dediler; Hıristiyanlar da: “Mesih, Allah`ın oğludur. ” dediler. Kendi ağızlarının sözüdür bu. Kendilerinden önce inkâr edenlerine sözlerine benzetme yapıyorlar. Allah onları kahretsin! Nasıl da yüz geri çevriliyorlar!

Uzeyr diye adı geçen hz. Musa dır.
Yarışa giren aynı Dİn olduğu halde yapılan hatalar yeniden yapılmasın diye aslında hz. Muhammedin bütün eşyaları ile birlikte mezarı dahi yok edildi. ve hz. Muhammed son döneminde halkı toplayarak bu yapılan hataları hatırlattı ve bana ait her şeyi yok edeceksiniz ve doğacak çocuklarınıza dahi benden tek söz etmiyeceksiniz diye onlara yemin ettirdi.

Mezarımı kimsenin bilmediği bir alanda gömmenizi vasiyet ediyorum dedi. Yemin eden halk uzun zaman bu olaydan tek söz etmedi ve araya giren savaşlar aradan geçen bir kaç nesil herşeyi unutturdu… ….

Fakat sonra gelen nesil hep diğer peygamberlerin mucizelerinin anlatıldığını duydu.. Kendi peygamberleri hakkında kimse bir şey bilmiyordu. Her şeyle beraber hz. Muhammedin vasiyetide yok olunca sonraki nesiller hep dine yardımımız olur amaçlı peygamberleri hakkında bir şeyler anlatmaya başladılar. Tam 200 yıl sonra gelen Buhari ve hadis araştıranlarda bu yalanları doğru sanarak biriktirmeye ve kitap oluşturmaya başladı. O kadar rağbet gören bu hadisler aslında iyi incelendiği zaman içlerinde insanların iğreneceği kadar saçmalıklarla doludur. Fakat Dinine bağlı insanlarda hep Allah varsa peygamberide vardır diyerek anlatılanları hep doğru bildi ve sorgulamadı. O yasaklardan haberi olmayan müslümanlar hemde ballandıra ballandıra o yalan hadisleri nesilden nesile aktarır oldu. Bu gün bile İlahiyat fakültelerinde Hadis profesörleri ve doçentleri vardır.

Kıyamet zamanı geldimi bütün peygamberleri kavimlerine şahit olarak getireceğim diyor Allah. Hz. Muhammed diyecekki ben size bana ait ne varsa yok edin diye vasiyet etmedimmi diyecek. O dönem yaşayanlar yemin edecekki senden tek söz etmedik ve sana ait ne varsa hepsini yok ettik Muhammed.

Allahda diyecekki sonrdan gelenler uydurdu ve o uyduranlar neden yalanlar söyleyip insanları kandırdı diyecek ve hepsi boynu büküp gelecek ve biz Allahın dinine yardım olsun diye yazdık. ve sonra uyduranlarda hep itiraf edecek ve Allah diyecekki Benim gönderdiğim DİN in yalancılaramı ihtiyacı vardı atın bunları cehenneme. Ya sonradan gelenler bu ipe sapa gelmez rivayetlere siz nasıl inandınız. elinizde gerçeği yazan Kuran yokmuydu diyecek. Vereceğiniz cevabı düşünün!!

Yazar : metin durali

 


About the Author
Author

Dini Yazilar

Leave a reply

Name (required)

Website