Kadınların Örtüsü

Nedir bu zavallı kadınların çektiği….

Örtüyle oynandığı kadar oynanan eğlenceli bi konu daha bulamıyorlar insanlar. Nede olsa kadınlar, sadece magazinel konulara yarıyor. Onlar magazinlik eğlenceler….

Onların adının geçtiği konular daha konuşulur oluyor ama insan yerine konmaya gelince aptaldırlar, şeytandırlar, aşağılıktırlar, lanetlidirler… Bırakın artık şu kadınların yakasını ya…

Her iki tarafın da erkekleri suçlu. Her iki taraf da kadına sadece cinsiyet olarak bakıyor o kadar.  Birbirlerinden hiç de farkları yok. Örtünmesi gerektiğini söyleyip, açıkta kalana sineklerin üşüştüğü pislik muamelesi yapılması ile sokaklarda amerikanvari en üryan dolaşanlara da gösterilen muamele aynı. Kadın  hep suçlu obje. Açılırsan sineklerin üşüşmesi doğaldır. Suçlusu sensin. Zavallı erkekler masum. Üşüşmek onların görevi…

Kadınlarla konuşma…!!  Uzak dur….!! Hep cinsel kalsın gariban. Ya bi köşede ya da ortalıkta. Tek başına yaşasın.  Konuşmasın. Hayatında, her problemin altından da tek başına kalksın. Elinden tutulmasın, yanında olunmasın. Sadece gerektiğinde aransın ve hemen ardından atılsın. Ne dırdırı, ne şahsiyeti,  ne sorunları….

Oysa onların tek bi problemi var. Var olmak.  İnsan yerine konulmak. Sevilmek.  Beğenilmek.  Erkekler onlardan ne bekliyorlarsa genelde o görünümde oluyorlar. Süslenmesinin tek nedeni beğenilmek ve masallar aleminde ki sevgileri yakalamak . Çok komik  dimi. Elbette. Çünkü gerçekten varlığı ile duyguları ve benliği ile hiç kabul görmedi….

Rahat bıraksınlar kadınları artık….Çıplak kalıp ölmüş birine de üşüşücekler nerdeyse….Bu kadar mı aciz yarattı YARADAN zavallı sinekleri…..

Oysa, birazcık şefkat ve merhamet örtünüp korunmaya yeticektir….

Ayşe Toprak.


About the Author
Author

ayse

Comments (2)
Leave a reply

Name (required)

Website