Sakın Dokunma!

 

“Kuran’a Ulaşmak Öyle Kolay Değil!”

Onu güzelce sarıp sarmalayın, duvara asın! En ulaşılamayacak yerlere koyun! Ona dokunmamak için üüüüfff, çok sebep var! Sağa sola taşımayın! O kutsal. Sakın ha abdestsiz dokunmayın! Kutsal şeye dokunulur mu hiç! Çarpılır marpılırsınız aman ha! İçindeki kargacık burgacık yazıların zaten senin için anlaşılır tarafı yok! Manasını okusan da anlamazsın! Onu okuduğunu iddia edenleri kendine şeyh edinir, üzerine düşeni yapmış olursun! Cenazen olunca da bir hoca tutarsın, eline kitabı verir, parasını verir okutursun! Sen yine anlamazsın ama olsun, ölenler anlar nasıl olsa!

Ne yazıyormuş içinde ki! “Düşünmeyecek misiniz” yazıyormuş. Sen nasıl olsa düşünebiliyorsun. Bu mudur yani? Boşver düşünemeyenler okusun! Başka ne yazıyor? “Akıllanmayacak mısınız” varmış. Demek ki aklı olmayanlara yönelik. Senin bildiğim kadarıyla var. İhtiyacın yok o zaman! Daha ne var? “Şükretmeyecek misiniz” varmış. Sen şükrediyorsun zaten. Hele hele bir hastalıktan ya da kazadan yakanı kurtarınca aklına geliyordur. Demek ki bu da sana göre değil! Sen boşver! Kitap orada duruyor mu, bırak dursun! Hem çok okursan kafayı üşütürsün, aman ha! Bizim orada bir deli vardı, çok okuduğu için delirmiş aslında! Onun gibi olmak istemiyorsan çok da düşünme, iyi değil böyle şeyler! Birileri okur, bize anlatır nasıl olsa! Sen dokunursan ne olur ne olmaz, çarpar marpar… Ama adam çarpmaz… (Sen öyle san)

Bütün bunlara gerek yok arkadaşlar! Sadece bir kelime-i şahadet getirmek yeter! Bir defa diyosun, ölene kadar yetiyor o sana! Bizim dinimiz hepi hepi bu kadar! Kolaylık dini. Neydi o hani var ya eşhedü ennalahe, hah işte o! Ne mi demek? Geçen bi spartaküs mü ne dizisinde de geçtiydi ama… God bless you, God thanks gibi bişey. Neyse!

Son verirken hatırlatayım. Elinizin kiriyle sakın dokunmayın o kitaba! Oku’mayın! Sizin aklınız size yeter! Akılsızlar okusun da öğrensin! Senin dinin en iyi din, en son din, en mantıklı din. Bunu biliyorsun ya tamamdır! Ötesini boşver, kişisel gelişim kitapları okuyup Amerikadan insanlık dinini öğrenelim, yoga yapıp nirvanaya ulaşalım biz!

 

kalemzade.net


About the Author
Author

Kalemzade Kamil

Comments (1)
Leave a reply

Name (required)

Website