GERÇEK DİNİ YAŞAMAK İSTEYEN DOSTLARIMA UYARI

LÜTFEN KENDİMİZE GELELİM

Her konuda olduğu gibi kurban konusunda ve hac konusunda da insanlar bazı şeyleri göz ardı etmekten çekinmiyorlar her nedense. Kur`an ayetlerinin kesin hükümlerini bile yok sayan anlayışlar kendi nefislerinin isteklerine kolayca boyun eğiyorlar. Bu tür davranışların bence en büyük sorumluluklarının diyanet yetkililerinde olduğunu sanıyorum. Çünki emevi dönemi ile başlayan ayrışmalar, mezhepleşmeler ve %95 sünni anlayışı içindeki yöneticilerin din bilgisinden mahrum halka, gerçek Kur`an dini yerine Allah ve O`nun peygamberi Hz. Muhammed`e isnad edilen iftira hadis kandırmacalarını din diye yutturmaları, kendisini din profesörü! olarak tanıtıp onlara inanan cahil insanlara öğrettikleri sadece kurban değil hemen tüm ibadetlerimizde Kur`anla bizleri çelişir bir hale getirmiş.

Kur`an`ın apaçık ayetlerini yok sayarak daha ne kadar bu sapkın ayrışmalarla boğuşacağız? Ne zaman gerçek dinimize döneceğiz? Hadis yazımını yasaklayan efendimize rağmen bu hadis ve icma saçmalıklarını ne zaman çöpe atacağız?

Tapınılması, inanılması gereken ilahımız ve O`nun peygamberi dururken O`nlara yalan ve iftira atan uydurmalara ne zaman son vereceğiz? Dinimizi Kitabımız
Kur-an`ın içinden öğrendiklerimizle ne zaman yaşamaya başlayacağız. Daha doğrusu insanların önüne din adına düşüp önderlik eden !insanlar ne zaman biz din bilgisinden büyük oranda habersiz olan halka gerçek dini sadece Kur-an`dan anlatacaklar ve yine ne zaman önümüzde arap papağanı gibi ciyaklamaktan vaz geçecekler?

Sevgili dindaşlarım ve sevgili Allah dostları! Kur-an`ı Natık(ayaklı Kur-an) olan Hz. Ali`ye ve onun evlatlarına acımayıp Dünya tarihindeki en iğrenç insanlık dışı katliamı bugün bile hala katillerini sırtlayarak, hazretleştirerek savunan ve hala utanmadan Peygamber Efendimizden şefaat bekleyen sözde din adamlarına daha ne kadar uyacağız? Onların saçmalıklarını daha ne kadar hayatımıza sokup yaşayacağız? Yani kör ebe oynar gibi gözlerimizi kapatarak şu üç günlük hayatımızı daha ne kadar zındana çevireceğiz?

Lütfen kendimize gelelim ve Allah adına Allah`ın kitabı Kur-an`ın türkçeye çevrilmiş olanlarını okuyarak dinimizi öğrenelim ve bizi saptırmalarına daha fazla fırsat vermeyelim. Ve bunu hemen yapalım. Hemen! Hemen yapmazsak yarın çok geç olabilir. Çünki Allah C. C. ayet-inde ben kitabımı tamamladım! Her konuyu tüm ayrıntılarına kadar açıkladım, siz daha başka kaynak mı arıyorsunuz? diyerek bizlerin kendi kitabından başka hiç bir kaynağa ihtiyacımızın olmadığını söylüyor. Biz eğer Kur-an`ı eksik ilan edip hadisler ve icma olmazsa din yarım kalır diyen sözde din adamlarının peşine düşmeye devam edersek Allah korusun bize gerçek dünyada şefaat edecek ne peygamber ve de ne Allah`ı bulabiliriz.

Allah affı en geniş olandır. O`nun affına sığınalım, tevbe edelim ve bundan sonra hayatımızı sadece Allah`ın kitabına göre yaşayalım. Tüm Allah ve O`nun peygamberine dost olan, Ehl-i Beyt`ini seven dostlarıma sonsuz selamlar. Allah`a emanet olun!

Yazar : Hakkı karakaya

 


About the Author
Author

Dini Yazilar

Comments (1)
Leave a reply

Name (required)

Website