Hayatta en hakiki MÜRŞİT = İLİM dir

Bazı Tv kanallarında bakıyorumda cuma gecesi hacet namazı kılacan rüyanda Mürşitin gösterilecek ona tabi olacaksın onun önünde diz çöküp tövbe edeceksin ve Tabi olduğun içinde o ne söylerse ona uyacaksın.

2000 kere zikr çekecen sonra 3. 000 sonra 18 saat zikr yapacan. Mürşidinin Ruhu gelip başının üstüne oturup seni koruyacak. ruhunu Allaha ulaştıracan.
7 Safha 4 Merve `mi ne yolun olacak. AMAN ALLAHım din bumu ?
Tarikat adına daha görmediğim ve bilmediğimiz din adına DİN dışı faaliyet ler ve başlarına profesör lakaplı koca koca sakallı adamlar.
Kimsenin RUH u kimsenin başının üstüne falan gelmez ayrıca Ruh unu Allaha anca ölünce teslim edersin oda zaten farkına varmassın. Size RUH hakkında çok az bilgi verilmiştir onun bilgisi yalnız Allah katındadır demiyormu Allah. Fakat inançları sömürme adına Ruh tan girip Mürşitten çıkıp kafa karıştırmadan başka din ile alakası olmayan bu hareketler maalesef TV kanallarında her gün boy gösteriyor.
Bunlar ne saçma hareketler ve inançlar. Buna DUR diyecek bir merci ve makam yokmudur ? Aklınızı çalıştırın ve Kuran size iner gibi okuyun ve kimseye tabi olmayın. Her şeyi okuyun, ateisti bile dinleyin ama hep aklınıza ve Kurana müracaat edin.

Yazar : metin durali

 


About the Author
Author

Dini Yazilar

Leave a reply

Name (required)

Website