Rivayetler Virüs mü?

RİVAYETLER VİRÜS MÜ ?

İlahi bir PROGRAM var o da KURAN

Sonsuz bir AKLIN ilahi bir program olarak yüklediği kainat ve 14 asır önce gönderilen ve o programı anlatan ayetler. ve İnsan BEYNİ de O yazılımı anlamaya çalışan bir bilgisayar. Şimdi Bu programcı kendi yazılımını virüs ten korumuş

Fakat neden aynı KİTABI okuyan bir çok insan beyni (bilgisayar) gerçekleri görmekten uzak ? neden arap ülkeleri bu halde ?

Sonsuz yaratıcı diyorki bak benim Kitabıma ayetleri yerleştirdim ve karşılığı olan şeyleride kainata yerleştirdim. Kainat ayetlerine bakarak, kainat ayetlerini inceleyerek benim ayetlerimi inceleyip kitabımı ( yazılımımı ) anlayabilirsiniz.

Peki insan ne yapmış ? Bizden evvel gelenler doğru söylüyordur diye kalkmış kainat ayetlerine bakmak yerine kimin tarafından yazıldığı (uydurulduğu) belli olmayan VİRÜSLÜ yazılımları açmış okumuş.

Bu yalancı VİRÜS ler o kadar çoğalmış ki zaman geçtikte DİN sannedilmiş ve hatta Allah kendine ve kitabına ORTAK kılmayı (ŞİRK) istemediği halde o virüsler aslında Dinin iki kaynağı var diye öğretmişler.

Biri Kuran diğeri de HADİS.

Virüsü alan kardeşler.Peygamber kalkıp sahabesine yazın benim dediklerime de insanlar uysun diyebilirdi . ama dememişki…. Birileri bişi demiş sonra o da ona demiş. miş miş. miş. Birde bu VİRÜS leri yaymak için bu Allahtan bu da peygamberden diyerek bu VİRÜSlerin yayılmasını kolaylaştırmışlardır. Nedense iyi niyetli İlahiyatçılarda söyledikleri
sözlerin doğru olduğunu kanıtlasın diye her sözlerinin önüne yada ardına bu VİRÜS lü anlatıları insanlığa empoze etmeye çalışmışlardır.

PEKİ ÖNLEM NE ? NASIL KURTULACAĞIZ ?

İlk önemli iş bilgisayarı (beyinleri) RESET lemek.
Sonra ne kadar VİRÜS (rivayet ) varsa onları arap ülkelerine iade etmek. Alın kardeşim rivayetlerinizi bize KURAN yeter. Biz peygamberimizede inanıyoruz onun tebliğ görevi yaptığına da inanıyoruz ve bütün peygamberlere inanıyoruz. Bunda sorun yok.

Sonra da Kuran ayetlerini açıp Kainat ayetleri ile karşılaştıracağız. Tarihe bakacağız, insanlığa ve topluma bakacağız. Ahiret anlatıları dışında her şeyin karşılığı var. Tek eksiklik o konular üzerinde bizim bilgi birikimimiz olmaması. Onun için çok çalışacak , araştıracak, aklımızı çalıştıracak, düşünecek ve akıl dışı (virüslü ) sözlere rağbet etmeyeceğiz.


About the Author
Author

metafizik199

Comments (2)
Leave a reply

Name (required)

Website