Kevser Suyu Değil Kaynar Su Gelirse?

 


 

3, Al’i İmran- 24: Bu da onların: “Sayılı bir kaç gün dışında cehennem ateşi bize dokunmaz. ” demeleri sebebiyledir. Yaptıkları iftira dinleri hakkında kendilerini aldatmıştır.

 

Bazı konuştuğum insanlar iliklerine kadar işlettikleri şirklerinin etkisi ile Allah’ın ayetlerine kafa tutuyorlar. Benim oradan buradan öğrendiğim hadis(söz)ler daha önemli diyor kendi sözlerim değil önemli olan yanlış cümle kurabilirim önemli olan kişilerin Allah’ın ayetlerini inkar edip bizim sözlerimiz daha doğrudur demeleri. Bende düşünmeden edemiyorum bu kitabın tümüne iman etmeyenler neye güveniyor bu kadar? Evet üzerine yoğunlaşılması gereken bir şeydi bu çünkü iletişimde kişilerin yüzünü daha net görmeyi sağlıyor. Ya aracılık umar ya da Kuranda rastlamadığınız hatta hiç duymadığınız başka şeyler..

 

3, Al’i İmran-
119: İşte siz (mü’minler) böylesiniz, siz onları seversiniz ve onlar sizi sevmezler ve siz kitabın tamamına îmân edersiniz. Ve sizinle karşılaşınca “biz îmân ettik” dediler, yalnız kaldıkları zaman, size karşı öfkelerinden parmak uçlarını ısırdılar. De ki: “Öfkenizden ölün.”Muhakkak ki Allah, sinelerde olanı en iyi bilendir.

 

İçlerinden ne olursa olsun, cennete gidip şifa bulacağına inananlar var yani cehenneme gitse bile cehennem sonsuz olmayacak onlar için çıkıp cennete girip kevser suyu içeceklermiş böylece iyileşeceklermiş hem de hiç cehenneme gittikleri belli olmayacakmış vs. fakat Kuranda kaynar su içtiklerini görmekteyiz cehennemdekilerin.

 

44, Duhan-
45,46: O, maden eriyiği gibidir. Kaynar suyun kaynaması gibi karınlarda kaynar.

 

Peygamberimizin söylediği iddia edilen bir çok söz, cenneti tarif etmeler bir çok şirk’in bu makale ve diyaloglarda aktarımı hadis konusu. Manevi bir sömürü maddi bir sömürü haline geliyor zamanlar bir çok kitap, ürün vs. şirk’e sunuluyor. Hastalık için kevser suyu çıkarıp 99 tl ye satmalar, pazarlama cümlesi sonunda inancınızı kaybetmeyin yazıyor daha çok kullanın diyor peki aklın ne diyor bu dolandırıcıların ortalıkta dolaşıyor oluşuna? Allah’ta işte böyle aklını kullanmayanları pislik ve azap içinde bırakıyor. Aynı zamanda kazanıp gerçeği gizleyenler de karınlarını ateş ile dolduruyorlar.

 

2, Bakara-
80: Bir de dediler ki: “Bize ateş, sayılı birkaç günden başka asla dokunmayacaktır.” Sen onlara de ki: “Siz bunun için Allah’tan söz mü aldınız? -Eğer böyle ise, Allah verdiği sözden dönmez-. Yoksa siz Allah’a karşı bilemeyeceğiniz şeyleri mi söylüyorsunuz?”

 

Sana kaç gün dokunacak dersek bilir mi? Ya da Allah’tan kork dersek yine mi buna güvenecek?

 

2, Bakara-
9: Bunlar Allah’ı ve mü’minleri aldatmaya çalışırlar. Oysa sadece kendilerini aldatırlar da farkında değillerdir.

 

Yüce Allah ile bir kişinin iletişiminin olması bana vahyolundu gibi şeyler demesini gerektirir. Dolayısıyla kişi ben söz aldım dememelidir, son Peygamberimiz  Muhammed’tir. Allah dilemedikçe kimse iman edemez.

 

10, Yunus-
69: De ki: “Allah hakkında yalan uyduranlar asla kurtuluşa eremezler.”

 

Kafirlerin isyanı ne Peygambere idi ne de Müminlere onların tek isyanı Allah’ın indirdiğine idi, hep öyle aciz ve yenilmiş bir şekilde döndürülüp O’na götürüleceklerdir.

 

33, Ahzab-
62: Daha önce gelip geçenler hakkında da Allah’ın kanunu böyledir. Allah’ın kanununda asla değişme bulamazsın.


About the Author
Author

TekGemidenGelenler

Leave a reply

Name (required)

Website