ZAMAN MAKİNASINA BİNME VAKTİ GELMEDİ Mİ?

ARKADAŞLAR bir ZAMAN MAKİNANINIZ olsa ve Hz. Adem`den başlayan bütün peygamberlerin hayatını kameralarınızla VİDEOya çekseniz ve yine bu güne gelseniz ve bu FİLMi gösterseniz:

Yemin ediyorum önce Din adamları size itiraz edecek ve sizin yalan söylediğinizi ve bu filmi değişik stüdyolarda makyaj hileleri yaparak çektiğinizi iddia edecek ve gösterdiğiniz filmlerde GERÇEKlerin olmadığını savunacaklardır.

Yani Yaşanan DİN ve hayallerdeki DİN ile gerçek DİNin zerre kadar alakası yoktur. Bize de O dini öğrettiler gençliğimizde, Kuran’ı okuyup anlamaya çalışana ve asıl gerçekleri görene kadar. Hala da o uydurma din yaşanıyor. Ya Kuran’dan haberi olmayanlar ne yapacak? Hristiyanlar, Museviler, Ruslar, Çinliler, Kuranı okuduğu halde uydurma rivayetlerin doğru olduğunu sanan ve hayatını o uydurma dine göre yaşayan müslümanları da katarsak inanın Dünya açısından gerçekten çok Kötü bir dönemden geçiyoruz

Peki ne yapacağız? DİN diyerek Kuran haricinde konuşanlara itibar etmeyeceğiz. Kuran’ı değil masalları ve rivayetleri anlatıyorsa kafamızı çevireceğiz ve de uyaracağız ki açıp Kuran’ı okusun anlamaya ve anlatmaya çalışsın. Peki yanlış mealleri nasıl anlıyacağız?

Bir ÇEVİRİ şayet Allah’ın sünnetinin dışına çıkan bir tarif yapıyorsa DUR demelisiniz. Allah’ın sünnetinde asla değişim olmaz demelisiniz. Yani ölçümüz Allah’ın hüsnasına ve sünnetine uygun olmalı. Şayet değilse bir sorun vardır. Ya meal yanlış ya da çeviri anlaşılamamış ki bunun sebebi uydurma rivayetlerdir.

 


About the Author
Author

metafizik199

Comments (2)
Leave a reply

Name (required)

Website