Lanet Olsun İçimdeki Golf Sevgisine

Sevgili Arkadaşlar


İnanın bu siteyi hazırlayarak çok yerinde ve büyük bir hizmette bulunmuşsunuz. Yazıların her biri birbirinden güzel ve değerli. Bende sizlerle kısa bir konuyu paylaşmak istiyorum.

Biliyorsunuz dünyamızın pek çok yerinde açlık sınırında yaşayan suya ulaşamadığı için hastalıklarla uğraşan yüz milyonlarca insan bulunmakta. Yahu nasıl oluyorda bunca zengin ülke bunca zengin insan bu sahip olduklarından utanmadan rahat bir şekilde yaşayabiliyorlar. Ahirette verecekleri hesaplarından dolayı hiç mi kaygıları yok bunların. İnsanlar susuzluktan kıvranmakta. Bir lokma ekmeye muhtaçlar. Çok şükür yüce Allah`ım çok adil lakin insanlar cahil.

Geçenlerde duyduğum bir haber şok etkisi yarattı bende. Amerikalıların golf oynamak için oluşturdukları sahaların sulanmasına harcanan su ile tüm Afrika`nın su probleminin çözüldüğü hatta fazlasıyla suyun artacağını söylüyorlardı. Ya inanabiliyormusunuz… Misket kadar topa vurupta bilmem neredeki deliğe sokacam sevdasıyla yapılan israfa bakın. Yazık çok yazık. Yüce Allah`ın vermiş olduğu zenginlikleri ihtiyaç sahibi insanlarla paylaşmalı ve ahirette hesap günü rezil olmamak için dünyadaki bu adaletsizliğe karşı mücadele etmeliyiz. Yoksa görün bak daha ne çok krizler vurur dünyayı. Bedeli kat kat çıkar hebirimizden. Heleki öteki dünya aman Allah muhafaza.

Yazar : İbrahim

 


About the Author
Author

Dini Yazilar

Leave a reply

Name (required)

Website