Bir serzeniş.. (İMAN EDENLER.. İMAN EDİNİZ!!)


Ya vedud;
Bilirim; bildirdiğin gibi, sen kullarını severek yaratırsın. Sevebilmeleri için de onlara yürekler verirsin. Sen ki o yüreklerin boş kalmaması için binlerce canlıya binlerce sevgi yüklersin. Sen ki severek yarattığın varlığın seni sevmesini istersin. İnsanlar düşünmezler mi? Bizler, sevdiğimiz bir canlının bizi sevmediğinde dünyayı yerle bir etmek isteyecek kadar üzülürüz ve kırılırız. Ama gel gelelim seni kırdığımızı çoğu kez düşünmeyiz. Ama sen yine.. yine açarsın rahmet kapılarını..

Ey kalbimi evirip çeviren… canımı elinin altında tutan Allah`ım!Sevdir bize sevdiklerini.. sevdir sevdiklerine bizi!Ki kalplerin sahibi sensin herşeyde olduğu gibi. Benim diyebileceğim hiç bir şey yok ben de!Hepsi.. hepsi senin emanetin.

Rabbim!Emanetlerine iyi bakmayanlar var. Rabbim şikayet ediyorum ki sen yarattığın halde kalbini ve vicdanını kullanmayanlar, sen yokmuşcasına hareket edenler var.. Ne olur onların hepsini kendi boyanla boya, terbiye et!Sen ki terbiye ettiğinde Allah rasulü muhammet (s. a. v) gibi bir insan çıkarırsın. Sen ki sanatçının da sanatçının sanatının da sanatkarısın!.. Sen ki övülmeye en layık olansın!

–Uyuyuanlarla uyuyoruz.. Artık gaflet uykusundan uyanma vakti geldi!Zaman iman edenlerle ETMEYENLERİN ayrıştığı vakittir..

Yazar : f.rumeysa yüksel

 


About the Author
Author

Dini Yazilar

Leave a reply

Name (required)

Website