Kuran Özlemi

Sayın İslam Kardeşlerim


Sevgili Peygamberimizi saygı ve sevgi ile andığımız bu mübarek gecede milyonlarca insanın izlediği dini programları kanal kanal gezdikçe içim kan üzerine kan ağlıyor…

Herkezin dilinde bir kelime içimizi acıtıyor

“Yüce Allah`ımız Peygamberimize hitap ederek: “Sen olmasaydın, bu kâinatı yaratmazdım” demiştir ”

Kuran-ı Kerim`i birkaç kez inceleyen ve okuyan bir kişi dahi böyle bir ifadenin olmadığını ve bu ifadenin Hz. İsa`yı Tanrılaştırmak ifadesinden farklı bir ifade olmayacağını anlar.

Çok üzülüyorum demek ki ülkemizde ne kadar çok insan Kuran-ı Kerim güzeliğinden mahrum. Sadece hurafeler kulaktan dolma sözlerle hayatını geçiriyor.

Okumayan Arkadaşara Bir Kez Daha Hatırlatmak İstiyorum…

Tevbe Suresi 30. Ayet

Yahudiler, “Üzeyr, Allah’ın oğludur” dediler. Hıristiyanlar ise, “İsa Mesih, Allah’ın oğludur” dediler. Bu, onların ağızlarıyla söyledikleri (gerçeği yansıtmayan) sözleridir. Onların bu sözleri daha önce inkâr etmiş kimselerin söylediklerine benziyor. Allah, onları kahretsin. Nasıl da haktan çevriliyorlar!

Hz. Muhammed Allah`ın sevgilisidir, Allah dünyayı onun için yaratmıştır. Sözleri sizce yukarıdaki ayette neleri çağırıştırıyor?

Peygamberimiz yaşasaydı üzüntüsünden kahrolurdu. Onu bu mübarek günde Kuran okuyup anlayarak ve aktararak geçirelim.

Yunus Suresi 100. Ayet

Allah`ın izni olmadıkça hiç bir kimsenin iman etmesi mümkün değildir. Akıllarını güzelce kullanmayanları Allah pislik içinde bırakır!

Kuran Özlemimle

Yazar : M.Korkut

 


About the Author
Author

Dini Yazilar

Leave a reply

Name (required)

Website