Resule Nasıl Uyacağız ??

Bazı Güruhlar sürekli Kuranda RESULE uyun dedi RESULE uyun ayeti var RESULe uymamız lazım diyorlar………. Şayet bu İDDİAlarda ;(rivayetlere uyun anlıyorsanız )

Peygamberimiz Bu emre ya itaat etmemiş ya uymamışl. (şöyle = Yüzyıllar sonra insanlar bana nasıl uyacak ? ben o zaman benim yaptıklarımı ve uyguladıklarımı yazayım diye bir ESER bir KİTAP yazar ve geriye MİRAS bırakırdı yada katiplere yazdırırdı değilmi ? varmı böyle bir eser ? – Yok ..

Çünki Kuranda RESUL

E nasıl uyulacağı belirlenmiş. Peygamberimiz zaten Kuran dışı bir eylemde yada hükümde bulunamazki ? Sizin uyduklarınız ne? Birileri birine bişi demiş oda diğerine bişi demiş diğeri 7 şahit getirmiş miş… miş. miş.

Yüzbinlerce RİVAYET uydurulduğunu ve bunların yüzbinlercesinin elendiğinden haberiniz varmı ? geri kalanların uydurma olmadığının garantisini kim veriyor ?? Kesin olarak bu söz peygamberin diye bana bir KANIT getirebilirmisiniz ? Yada bakın şu 50 tane HADİS peygambere aittir yüzde yüz diye ALLAH ADINA YEMİN edebilirmisiniz ??

Peygamberimize ait bir KİTAP yada ESER varda biz onumu İNKAR ediyoruz söylermisiniz ve samimiyetle düşünürmüsünüz. peygamber bu emre neden uyup yüzyıllar sonraki bu ÇELİŞKİLERE sebep verdi sizce yoksa İleriki Yüzyıl insanlarına ( Kuranda Allahın anlattığı peygamberemi uymamız istendi ?)


About the Author
Author

metafizik199

Comments (6)
Leave a reply

Name (required)

Website