Allah’ımız Farklı mı?

Müslümanlar ile Yahudilerin Allahı farklı mı? Suriyedeki bir grupun Allahı ile diğer grubun Allahı farklı mı? Çünkü ne zaman bir bomba atılsa Allahüekber sesleri yükseliyor iki taraftan da… Katliamlar yapıp adam öldürenler hatta diri diri askerleri gömenler de Allahüekber diyor… Aslında yabancı değiliz. RECM yapıp taş atarken de allahüekber  diyorlar çünki.. Adamın diri diri boğazını kesiyor yine Allahüekber diyorlar…..

Allah`ı bilen Allah korkusu olan insan bir CANA, bir İnsana taş atar mı yahu hem de öldürmek için? Ben arap camiayı tanıdıkça bunların inandığı DİN ile benim inandığım Kuran`ın DİN`inin farklı olduğuna inanıyorum. BEN onların Allahüekber dediği sözün sadece ezberlenmiş klişe bir cümle olduğuna ve anlamını bilmediklerine kani oldum. Ben onların Allah`ı gerçekten tanımadıklarına inanıyorum ben onların Kuran`ı anladıklarına ihtimal bile vermiyorum. İçlerinden tabii bazıları vardır ki bu sapkınlara uymayanlardır onları müstesna tutuyorum.

 

Bakara
62…..Şüphesiz, inananlar, Yahudi olanlar, Hıristiyanlar ve Sabiilerden Allah’a ve ahiret gününe inanıp yararlı iş yapanların ecirleri Rablerinin katındadır. Onlar için artık korku yoktur. Onlar üzülmeyeceklerdir.


About the Author
Author

metafizik199

Comments (3)
Leave a reply

Name (required)

Website