KURAN KİME İNDİ SİZCE ?

İlahiyatçıların ve en önemlisi tefsircilerin tek hatası şudur:

Kuran, Arap ülkesinde inmiştir, o zaman Kuran la beraber en iyisini onlar biliyordur hadi söz ve rivayetleride alalım.

ee. Kuranda astronomi bilgileri var. Tıp bilgileri var. Doğa bilimi var. neden onlara gitmek yerine arap rivayet ve söylentiler alınır. Araplar Kuranı çok iyi anladısa neden orada Kuranda olmayan recm (taşlayarak ölüm) var. Neden orada şartlar oluşmuş değilken 3-4 kadını eş alanlar var ? Neden oradada krallık ve şeyhlik var ? Şeyhler isviçrede milyonlarca aslında bütün halkın malı(Allahın mülkü) olan petrol zenginliğini taşırken Zengin ülkelerde milyonlarca dolarlık ev ve araba sahibi olurken Kuranı okuyup yaşıyorlarmı sizce ? Neden Allahın Mülkünü halkı ile paylaşmaz ? Neden bütün icatlar ve teknolojik çalışmalar oralarda olmaz ?

Aklını çalıştırmayanlara Allahın cezası üstlerine pislik dökmektir.

Belkide çok yakında çok ucuz enerji çeşidi bulunacak ve bütün dünyaya yayılacak ve artık PETROL tamamen ortadan kalktığı anda, çölde tarımda çok az olduğuna göre onları bekleyen SON: fakirlik açlık ve sefalet olacaktır. Bunun farkında olan Şeyler krallarda halkını ve geleceğini düşünmek yerine bütün zenginliği isviçre bankalarına taşıyarak kendi geleceklerini halkın geleceklerinden öne tutuyorlar. Fakat ileriki yüzyıldaki gelecek nesillerin hep beddualarını alacaklardır.

ARAP ÜLKELERİNE YÜZÜNÜZÜ ÇEVİRİN….. ORADAN SADECE KURANI-I ALIN…
SÖZLERİ…. RİVAYETLERİ…. HER TÜRLÜ SÖYLENTİYİ ORADA BIRAKARAK.
KURAN SADECE SİZE İNİYORMUŞ GİBİ OKUYUN ve ONDAN YARARLANMAK İSTİYORSANIZ SADECE BİLİMSEL YAYIN VE KİTAPLARI TAKİP EDİN…

Yazar : metin durali

 


About the Author
Author

Dini Yazilar

Leave a reply

Name (required)

Website